Musik

24 löften om Jesus

En norsk adventskalender som går igenom 24 profetior och löften om den utlovade Messias, Jesus Kristus. Se en film varje dag från första december till julafton!

24 perspektiv på Gud

Utforska 24 bibelpersoners erfarenheter och vad deras perspektiv kan lära dig om Gud! Möt 12 personer från Gamla testamentet och 12 från Nya testamentet som alla visar något om vem och hur Gud är. Du möter Hosea, Eva, Josef, Maria, rövaren på korset, Judas och många fler spännande karaktärer! Se en film varje dag från första december till julafton!

Adventskalendrar

Alla adventskalendrar samlade på en plats! Titta om på din favorit! Välj vilket år du vill ha och börja titta.

Barnsånger

Kristna sånger för barn. Allt på en plats!

Beyond the Search

Videoserie som strävar efter att utforska ämnen på en djupare nivå, bortom det som vanligtvis syns på ytan. Utforska ämnen som smärta, katastrofer, falskhet, hjältar, regler, utbrändhet, mm.

Bibelberättelser

Tecknade bibelberättelser med svenskt tal! Fler avsnitt laddas upp allt eftersom.

Bibelsamtalet

Förstår du Bibeln? Vill du lära dig mer? Upptäck Bibelns gömda skatter med pastorerna Liane och Rainer. Ett nytt avsnitt varje vecka. Finns både som video- och ljudpodd.

Codex Sinaiticus

Har någon förfalskat Bibeln under årens lopp? Läs historien om hur en av världens äldsta biblar upptäcktes i ett kloster djupt inne i Sinaiöknen.

Det stora bordsbönsspelet

Ett litet spel som lär barnen olika bordsböner med hjälp av kända melodier och ramsor. Kasta en tärning och se vilken bordsbön det blir!

Djur I Bibeln

Det finns ganska många olika djur i Bibeln. Vilka kan du komma på? Under 10 avsnitt kommer vi att få lära oss mer om olika djur och dessutom få pyssla djur och röra på oss så som djuret. Häng med!

En vandring i påsk

Fem påskandakter om Jesus. Med Bobby Sjölander och Rainer Refsbäck.

EnSpire

Recept som visar hur enkelt det kan vara att laga hälsosam, vegansk och god mat och snacks!

Gissa Linus

Kommer Linus att klara utmaningen? Det är upp till dig att gissa!

Gud med oss - Jul

Musik och andakter i advent. Varje vecka och på julafton!

Gud med oss - Påsk

Musik och andakter, varje dag i påsk!

JAG ÄR

Varifrån kommer jag? Vad är syftet med mitt liv? Finns det någon som bryr sig om mig? En videoserie som ger dig chansen att upptäcka den sanna meningen och det verkliga syftet med ditt liv.