The Great Controversy

Följ Naomi på hennes resa när hon upptäcker hur kampen mellan gott och ont påverkar hennes vardag. Få svar på den stora frågan: Om Gud är god, varför finns det så mycket ondska och lidande?

The Great Controversy

Videos

The Great Controversy: Kampen mellan gott och ont  - Officiell film

Följ Naomi, en 18-årig flicka som söker efter sin identitet och frihet genom att göra uppror, under inflytandeav sin pojkvän Danny. Längs vägen hemsöks hon av sitt förflutna och måste fatta ett beslut för sitt liv och för evigheten.

Om avsnittet

Utforska Bibelns största konflikt på ett spännande och unikt sätt! Filmen väcker Bibeln till liv och tar en närmare titt på den kosmiska kampen mellan Gud och Satan.

OBS: En del bilder kan vara starka för känsliga personer.

The Great Controversy
Kategorier
Tro, Familj, Ung
Avsnitt
1

Du kanske också giller

Smoky Mountain Rescue

När unga Tony hittar en ensam hund och ska ta hand om den lär han sig vikten av att vara en god tjänare. En filmserie som passar för hela familjen och innehåller många värdefulla lärdomar om ansvar, medkänsla och omtanke.

JAG ÄR

Varifrån kommer jag? Vad är syftet med mitt liv? Finns det någon som bryr sig om mig? En videoserie som ger dig chansen att upptäcka den sanna meningen och det verkliga syftet med ditt liv.

Beyond the Search

Videoserie som strävar efter att utforska ämnen på en djupare nivå, bortom det som vanligtvis syns på ytan. Utforska ämnen som smärta, katastrofer, falskhet, hjältar, regler, utbrändhet, mm.

En vandring i påsk

Fem påskandakter om Jesus. Med Bobby Sjölander och Rainer Refsbäck.