Tell the World

”Tell the World” är en inspirerande filmserie som utforskar sjundedagsadventisternas ursprung och framväxt. Följ med på en episk resa tillbaka till 1800-talets Nordamerika där en handfull människor formar en rörelse som skulle komma att förändra miljontals liv över hela världen. Genom dramatiserade berättelser visar denna serie den personliga kampen, de andliga uppenbarelser och modet som krävdes för att sprida ljuset och hoppet man upptäckt till världen. Utforska de avgörande ögonblicken, de hängivna ledarna och de utmaningar som har format Sjundedags Adventistsamfundets unika identitet och globala inflytande.

Tell the World

Om avsnittet

En serie om hur adventistsamfundet startade. Producerad av sjundedags adventistsamfundet.

Tell the World
Kategorier
Tro, Familj
Avsnitt
8

Du kanske också giller

Lineage

Följ med oss på en resa genom tiden och spåra rötterna av vår andliga familj! Se berättelserna om hur Gud har lett hans barn genom Bibelns historia, hur reformationen utvecklades under århundradena, hur Gud ledde hans folk efter reformationen.

Smoky Mountain Rescue

När unga Tony hittar en ensam hund och ska ta hand om den lär han sig vikten av att vara en god tjänare. En filmserie som passar för hela familjen och innehåller många värdefulla lärdomar om ansvar, medkänsla och omtanke.

JAG ÄR

Varifrån kommer jag? Vad är syftet med mitt liv? Finns det någon som bryr sig om mig? En videoserie som ger dig chansen att upptäcka den sanna meningen och det verkliga syftet med ditt liv.

Beyond the Search

Videoserie som strävar efter att utforska ämnen på en djupare nivå, bortom det som vanligtvis syns på ytan. Utforska ämnen som smärta, katastrofer, falskhet, hjältar, regler, utbrändhet, mm.