Lineage

Följ med oss på en resa genom tiden och spåra rötterna av vår andliga familj! Se berättelserna om hur Gud har lett hans barn genom Bibelns historia, hur reformationen utvecklades under århundradena, hur Gud ledde hans folk efter reformationen.

Lineage

Videos

Jesus himmelsfärd

Avsnitt 23. The Ascension of Jesus

Jesus upprättar Petrus

Avsnitt 22. Peter Restored By Jesus At Galilee

Vandringen till Emmaus

Avsnitt 21. The Walk to Emmaus

Han har uppstått!

Avsnitt 20. He Is Risen

Golgota - Jesus offer för världen

Avsnitt 19. Calvary - Jesus' Sacrifice for the World

Inför Pilatus

Avsnitt 18. In Pilate's Judgment Hall

Getsemane

Avsnitt 17. The Garden of Gethsemane

Tidens tecken

Avsnitt 16. The Signs of the Times

Den barmhärtige samariern

Avsnitt 15. The Good Samaritan

Lasaros uppväcks från de döda

Avsnitt 14. Lazarus Raised From The Dead

Mat till 5000

Avsnitt 13. Feeding the 5000

De demonbesatta vid Gerasa

Avsnitt 12. Healed Demoniacs Witness in Decapolis

Om avsnittet

Livets tre stora frågor är: Var kommer jag ifrån? Varför är jag här och vart är jag på väg?

Lineage försöker hjälpa människor att besvara dessa frågor med hjälp av historien. På många sätt kan kunskap om vårt förflutna hjälpa oss att förstå var vi kommer ifrån, varför vi är här och vart vi är på väg. Därför är Lineage ett projekt som syftar till att producera omfattande filmresurser som gör historia både relevant och tillgänglig för alla människor. Filmerna är korta och delbara.

Lineage
Kategorier
Tro
Säsonger
5
Avsnitt
146

Du kanske också giller

Tell the World

”Tell the World” är en inspirerande filmserie som utforskar sjundedagsadventisternas ursprung och framväxt. Följ med på en episk resa tillbaka till 1800-talets Nordamerika där en handfull människor formar en rörelse som skulle komma att förändra miljontals liv över hela världen. Genom dramatiserade berättelser visar denna serie den personliga kampen, de andliga uppenbarelser och modet som krävdes för att sprida ljuset och hoppet man upptäckt till världen. Utforska de avgörande ögonblicken, de hängivna ledarna och de utmaningar som har format Sjundedags Adventistsamfundets unika identitet och globala inflytande.

JAG ÄR

Varifrån kommer jag? Vad är syftet med mitt liv? Finns det någon som bryr sig om mig? En videoserie som ger dig chansen att upptäcka den sanna meningen och det verkliga syftet med ditt liv.

Beyond the Search

Videoserie som strävar efter att utforska ämnen på en djupare nivå, bortom det som vanligtvis syns på ytan. Utforska ämnen som smärta, katastrofer, falskhet, hjältar, regler, utbrändhet, mm.

En vandring i påsk

Fem påskandakter om Jesus. Med Bobby Sjölander och Rainer Refsbäck.