Djur I Bibeln

Det finns ganska många olika djur i Bibeln. Vilka kan du komma på? Under 10 avsnitt kommer vi att få lära oss mer om olika djur och dessutom få pyssla djur och röra på oss så som djuret. Häng med!

Djur I Bibeln

Videos

Myror - Djur i Bibeln

Avsnitt 1. Kan du gissa veckans djur? Det kan hända att det finns fakta om det här djuret som du inte visste. Det är bara att titta och se.

Gräshoppor - Djur i Bibeln

Avsnitt 2. Tror du att det finns gräshoppor i Bibeln? Det undrar Seni också. Karolina berättar. Dessutom får vi gissa om Linus klarar utmaningen.

Lejon - Djur i Bibeln

Avsnitt 3. Kan du gissa veckans djur? William berättar om lejon i dagens avsnitt. Har du hört dagens djurskämt?

Åsnor - Djur i Bibeln

Avsnitt 5. Kan du gissa veckans djur? I dagens avsnitt träffar du ett djur som du kanske är rädd för. Tror du att det här djuret finns i Bibeln? Seni och Karolina berättar mer.

Ormar - Djur i Bibeln

Avsnitt 5. Kan du gissa veckans djur?

Fiskar - Djur i Bibeln

Avsnitt 6. Dagens djur bor i vattnet. Vad är det för djur? Linus blir utmanad att gissa vilket djur som ska bort. Tror du att han klarar det?

Fåglar - Djur i Bibeln

Avsnitt 7. Dagens djur kan flyga. Vilket djur tror du att det är? Kans du rita ett sånt djur? Kanske har du läst om det här djuret i Bibeln.

Får - Djur i Bibeln

Avsnitt 8. Kan du gissa dagens djur? Vad kan du om dagens djur? Om du vill lära dig mer kan du lyssna på djurfakta eller när barnen berättar.

Kameler - Djur i Bibeln

Avsnitt 9. Dagens djur är stort. Kan du gissa vilket det är? Linus har bara en minut på sig att bygga ett skelett. Tror ni att han klarar det?

Dinosaurier - Djur i Bibeln

Avsnitt 10. Du kan inte hitta dagens djur i det vilda. Vilket djur tror du att det är? Björn och Elior berättar för er. Dessutom kan ni röra på er som detta djur.

Om avsnittet

Följ Karolina och barnen på spännande äventyr! Lär dig om djuren i Bibeln på ett underhållande sätt.

Djur I Bibeln
Kategorier
Junior
Avsnitt
10

Du kanske också giller

Smoky Mountain Rescue

När unga Tony hittar en ensam hund och ska ta hand om den lär han sig vikten av att vara en god tjänare. En filmserie som passar för hela familjen och innehåller många värdefulla lärdomar om ansvar, medkänsla och omtanke.

Barnsånger

Kristna sånger för barn. Allt på en plats!

Det stora bordsbönsspelet

Ett litet spel som lär barnen olika bordsböner med hjälp av kända melodier och ramsor. Kasta en tärning och se vilken bordsbön det blir!

Adventskalendrar

Alla adventskalendrar samlade på en plats! Titta om på din favorit! Välj vilket år du vill ha och börja titta.