Sommarlov - Med Jesus varje vecka

Ett program fullt av pyssel, utmaningar, bön och texter från Bibeln. Dessutom kommer ni att få träffa Spårarräven och Konrad. Något roligt att titta på under sommaren!

Sommarlov - Med Jesus varje vecka

Videos

Sommarlov | Vecka 7

Hur många löv kan barnen hitta. Kommer Peter och Mary hinna hitta sista ordet innan det är för sent? Dessutom for vi se var djuren och människor bor. Sista avsnittet på sommarlov. Sommarlov med Jesus varje vecka.

Sommarlov | Vecka 6

Linda och Karolina har fått post. Vem är det ifrån? Dessutom får vi lära oss om nyckelpigor. Sommarlov med Jesus varje vecka.

Sommarlov | Vecka 5

Mary och Peter har träffat Noa. Vad ska hända nu? Karolina har packat väskan för hon är redo att åka till himlen. Vad behöver man ta med sig till himlen? Sommarlov med Jesus varje vecka.

Sommarlov | Vecka 4

Vilket lag kommer att vinna utmaningen idag tror ni? Karolina är väldigt sugen på glass. Har Linda packat med sig glass i väskan? Sommarlov med Jesus varje vecka.

Sommarlov | Vecka 3

I dagens program får vi träffa flera olika djur och lära oss om fjärilar. Vem tror ni att Mary och Peter träffar i berättelsen idag? Sommarlov med Jesus varje vecka.

Sommarlov | Vecka 2

Kan Karolina komma bort från mörkrets härskare genom att gå ut i skogen? Idag träffar vi Spårarräven i skogen och får lära oss mer om fiskar. Sommarlov med Jesus varje vecka.

Sommarlov | Vecka 1

I dagens program träffar vi för första gången Spårarräven och ser vad han har lämnat i skogen. Dessutom lär vi oss om fåglar och lär oss göra en fågel. Sommarlov med Jesus varje vecka.

Om avsnittet

Sju avsnitt, en för varje vecka av sommarlovet! Med Karolina Poland och gäster, 2021.

Sommarlov - Med Jesus varje vecka
Kategorier
Junior
Avsnitt
7

Du kanske också giller

Smoky Mountain Rescue

När unga Tony hittar en ensam hund och ska ta hand om den lär han sig vikten av att vara en god tjänare. En filmserie som passar för hela familjen och innehåller många värdefulla lärdomar om ansvar, medkänsla och omtanke.

Barnsånger

Kristna sånger för barn. Allt på en plats!

Det stora bordsbönsspelet

Ett litet spel som lär barnen olika bordsböner med hjälp av kända melodier och ramsor. Kasta en tärning och se vilken bordsbön det blir!

Adventskalendrar

Alla adventskalendrar samlade på en plats! Titta om på din favorit! Välj vilket år du vill ha och börja titta.