En dag med Jesus

Episod 2 | Markusevangeliet

När vi har mycket omkring oss, och en massa måsten, är det lätt att vi blir fartblinda och förlorar förmågan att se vad som verkligen är viktigt. Vi ska se hur Jesus hanterade en stressig dag! Lyssna på Bibelsamtalet med Liane Edlund och Rainer Refsbäck, när de samtalar om "En dag med Jesus".

___________________________________

Följ Bibelsamtalet för att inte missa nya avsnitt! 🔔
✔️ YouTube
✔️ Spotify
✔️ Apple Podcast

Kategorier
Bibel

Fler avsnitt

Ondskans ekorrhjul

Bibelsamtalet

Ondskans ekorrhjul

Episod 6 | Kampen mellan gott och ont

Gud räddar när jag vilar

Episod 8 | Viktiga budskap från Uppenbarelseboken

Istället för utbrändhet – sök vila

Del 9: Det är inte bara elektriska apparater som brinner ut. Människor och relationer gör det också, och ofta av samma anledning - överbelastning. I denna digitala tidsålder där vi bombarderas med flera meddelanden som kräver omedelbar handling är vi pressade och har mindre tid att göra mer. Hur överlever vi i detta? Utöver våra hektiska liv finns det en säkerhetsbrytare som skyddar mot en sprängd hjärnkrets och ger verklig vila och frid.

HÄLSA - Bryr sig Jesus om min hälsa?

Avsnitt 9. I den framtida världen som Gud har planerat för oss kommer det inte att finnas smärta eller lidande och död. Det visar att Gud verkligen bryr sig om vår hälsa och inte vill att vi ska kämpa med smärta och sjukdom. Gud har också kraft och förmååga att bota oss på ett mirakulöst sätt. Jesus botade många människor på ett övernaturligt sätt. Han använde mer tid till att bota människor än till att undervisa dem.